Elérhetőségek


9700 Szombathely,
Akacs Mihály u. 41.
Telefon: 94/316-830
innowest@innowest.hu

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Tisztelt Látogatónk!

 

Az INNOWest Kft. 1991. december 16-án történt megalakulásakor azt tűztük ki célul, hogy a környezeti lehetőségeink egyensúlyának fenntartását segítő eljárások alkalmazásával környezet- és természetvédelmi szempontból a fenntartható fejlődést szolgáljuk.

Ezen eljárások lényege, amelyekkel cégünk neve a megalakulásától kezdve összeforrt, a következő:

Kommunális szennyvíz biológiai tisztítása során keletkező szennyvíziszap környezetkímélő elhelyezése, illetve hasznosítása mezőgazdasági művelés alatt álló területeken a természetes körfolyamat helyreállítását biztosító eljárással:

Injektálással, a 3-5% szárazanyag tartalmú, ún. sűrített szennyvíziszapok esetében.
 

Tevékenységünkkel állandó jelleggel, Vas és Zala megyében vagyunk jelen. Nyolc település és egy élelmiszeripari üzem biológiai szennyvíztisztítójában keletkező összesen mintegy évi 55.000 m3 mennyiségű kommunális szennyvíziszapot hasznosítunk az injektálásos technológiával. Miután a biológiai szennyvíztisztítók többsége regionális tisztítóként üzemel, ezért valójában lényegesen nagyobb azon települések száma, melyeknek szennyvíziszap-elhelyezési gondja közreműködésünk révén korszerű, környezetkímélő és EU konform módon kerül megoldásra.

Reméljük, hogy ha Önt nem is üdvözölhetjük majd partnereink körében, akkor is olyan eljárásról tudósíthattuk, ami felkeltette érdeklődését, megnyerte tetszését és ha legalább annyit megjegyez az INNOWest Kft. nevével kapcsolatban, hogy léteznek olyan cégek Magyarországon is, amelyek korszerű, környezetkímélő megoldásokat kínálnak a civilizáció fejlődésével együtt járó szennyvíziszap elhelyezési problémákra, már újabb lépést tettünk az általunk kijelölt úton. Ha pedig, Tisztelt Látogató, üzleti szempontból is érdekli tevékenységünk, úgy a következő oldalakon részletesebben is bemutatkozunk, amelynek keretében ismertetjük a kommunális szennyvíziszap és állati hígtrágya injektálásos mezőgazdasági felhasználásának technológiai folyamatát.


INNOWest Kft. - Álláshirdetés - Magyar